Terbongkar! Rahsia buat duit RM500 sehari dengan MAE Maybank

 WOW! Tak sangka rupanya sangat mudah nak kumpul duit RM500 sehari secara online. Ini bukan scam ya kawan-kawan. ‘MAE App Referral Campaign’ adalah kempen terkini dari Maybank yang memberikan ganjaran tunai kepada “referee” dan juga “inviter”. 


Gunakan Referral code untuk dapatkan bonus RM10.00 sekarang 

πŸ’ŒREFERRAL CODE: HBB1121


Ganjaran tunai RM10.00 dikreditkan ‘on the spot’ bagi setiap rakan anda yang installed apps MAE. Rakan anda dapat RM10.00, anda pun dapat RM10.00. Anda bukan sahaja dapat membantu Maybank memperkenalkan servis dan aplikasi MAE , tetapi juga membantu rakan-rakan menggunakan Aplikasi MAE yang sangat memudahkan kehidupan.
Apakata anda cuba buka list contact atau whatsapp anda, ada berapa nombor telefon kawan-kawan atau group whatsapp atau telegram yang anda join.

Anda boleh gunakan leads ini untuk memperkenalkan MAE kepada 100 rakan anda sekarang, jika 50% kawan anda masih belum installed MAE App, sudah pasti peluang untuk mereka installed tinggi dan tunggu lah hasilnya.

Ganjaran tunai ini akan dikreditkan terus ke akaun MAE anda dan juga akaun MAE rakan anda. Install Apps MAE Maybank sekarang untuk terima RM10.00 anda, anda perkenalkan pada kawan untuk mereka mendapatkan ganjaran tunai sebanyak RM10.00 juga.

Kenapa anda patut install Aplikasi MAE Maybank sekarang?

Kehidupan anda akan menjadi lebih mudah. Anda boleh menguruskan perbelanjaan, simpanan, keperluan, pinjaman dan banyak lagi anda dengan MAE! Ia juga disertakan dengan ciri perbankan Maybank2u.

Paling best, anda boleh melihat perbelanjaan dan transaksi setiap bulan dengan lebih mudah dan teratur. Anda juga boleh mencipta tabung anda dalam akaun MAE. Simpanan anda akan dimasukkan ke dalam tabung secara automatik setiap bulan. Anda tidak perlu lagi risau jika duit dalam bank selalu bocor. Dengan adanya servis tabung ini, anda boleh ketepikan sedikit duit untuk tabung kecemasan, melancong atau anak-anak.


Kempen ini hanya sehingga 5 Januari 2022 sahaja. Siapa cepat dia lah yang untung.


STEP PENDAFTARAN:

FREE RM10 DARI MAYBANK MAE πŸ’―% Percuma!

YANG TIADA AKAUN MAYBANK pun boleh JOIN just buka APP dan TEKAN “Apply for a MAE account now dan 𝖽𝖺𝖿𝗍𝖺𝗋 π—€π—Žπ—‡π–Ί 𝖨𝖒 Pengesahan✅.

π–ͺπ–Ίπ—…π–Ίπ—Ž 𝖺𝖽𝖺 A𝖼𝖼 𝖬𝖺𝗒𝖻𝖺𝗇𝗄, π–»π—ˆπ—…π–Ύπ— Tekan “Existing MAE/M2U User” di sebelah kiri.

STEP TERAKHIR. Anda akan nampak paparan tertulis “Referred By A Friend” . 

JANGAN TEKAN BUTTON SKIP!! Nanti anda tidak dapat RM10.00 jika tidak masukkan referral code

πŸ’ŒREFERRAL CODE: HBB1121

COPY CODE DIATAS DAN PASTE MASA NAK DAFTAR UNTUK DAPAT BONUS RM10πŸ”πŸ’΅✅

⬇️ AndroidπŸ“±:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maybank2u.life

⬇️Iphone🍎https://apps.apple.com/us/app/mae-by-maybank2u/id1481028763
No comments:

Post a Comment