4 Aplikasi / Website yang BETUL-BETUL membayar anda 2022Aplikasi online untuk Menjana WANG pada tahun 2022
 
Jika anda menggunakan telefon pintar anda sekerap yang saya lakukan, mengapa tidak menggunakan aplikasi menjana wang percuma ini untuk mendapatkan wang tambahan?


Betul, aplikasi ini menjana wang untuk anda! 

Aplikasi-aplikasi ini membayar anda melalui Bank Transfer, PayPal, point atau kad hadiah hanya dengan menyelesaikan tugasan mudah iaitu menyebarkan kelebihan aplikasi ini kepada rakan-rakan.


Selepas beberapa penyelidikan, saya telah mengumpulkan senarai aplikasi menjana wang terbaik, supaya anda boleh memilih aplikasi yang paling sesuai dengan anda.


Bersedia untuk menjana wang dari telefon anda?


4 Aplikasi/Website terbaik yang memberi anda wang sebenar.

 1. SHOPBACK

              

ShopBack ialah program ganjaran pulangan tunai yang memberi pembeli duit sebenar apabila pembeli membuat pembelian melalui platform Shopback. 

Cara memperolehi Ganjaran Tunai:

         ­čĺ░ Ganjaran Tunai dengan penjimatan bagi setiap transaksi jual beli 

    1. Klik kedai kegemaran anda di Shopback
    2. 'Browse' dan 'checkout' seperti biasa 
    3. Pulangan tunai akan dikesan dalam masa 48 jam
    4. Keluarkan pulangan tunai ke akaun bank anda selepas pulangan tunai disahkan.

         ­čĺ░ Menjawab soalan survey setiap hari 

Anda juga boleh menjawab soalan di Survey Wall dan akan dibayar tunai apabila anda berkongsi pendapat anda.

Mereka menjalankan tinjauan untuk membantu mereka membangunkan produk berdasarkan pendapat pengguna - iaitu anda. Jadi dengan meluangkan masa untuk menjawab soal selidik, mereka membayar anda wang sebagai balasan.

Jumlah yang anda peroleh bergantung pada bilangan tinjauan yang anda selesaikan sehari. Tinjauan biasa mengambil masa purata 10 minit dan boleh memberi anda sehingga RM1-4.

Anda memperoleh wang sebenar dengan melengkapkan tinjauan ini dan boleh dikeluarkan ke dalam akaun bank selepas pihak Shopback membuat pengesahan 

 

         ­čĺ░Rujuk rakan anda 

Jika anda telah memperoleh ganjaran tunai dari Shopback, jangan lupa ajak rakan-rakan dan family. Shopback memberi anda ganjaran tunai RM5* bagi setiap rakan-rakan yang anda rujuk ke aplikasi Shopback.

 Dapatkan RM5 ganjaran tunai Shopback di sini 

 

2. BIGPAY

                    

BigPay ialah aplikasi dengan kad yang membolehkan anda membelanjakan, menghantar, menerima dan menjejak wang di mana-mana sahaja di dunia. 

Cara memperolehi Ganjaran Tunai: 

­čĺ░Berbelanja seperti biasa sambil mendapat rebat tunai 

Anda akan menerima ganjaran tunai apabila berbelanja menggunakan Kad BigPay. Ganjaran tunai ini akan di masukkan terus ke dalam akaun BigPay anda setiap kali selepas anda menggunakan kad sama ada untuk pembelian online atau offline.  

Dapatkan Kad BIGPAY Percuma di sini: (Gunakan Kod ini XMYVB2K4E6  untuk menebus Ganjaran Tunai RM10

 

­čĺ░Rujuk rakan anda

Jika anda telah memperoleh manfaat dan ganjaran tunai dari BigPay, jangan lupa ajak rakan-rakan dan family. BigPay memberi anda ganjaran tunai RM10 (ketika artikel ini di tulis) bagi setiap rakan-rakan yang anda rujuk ke aplikasi BigPay. Rakan anda juga akan menerima ganjaran tunai sebanyak RM10.


3. RAIZ


 

Raiz adalah satu platform atau aplikasi dimana anda boleh melaburkan wang baki ketika berbelanja secara automatik. Wang baki itu ilaburkan dalam dana unit amanah yang diuruskan Amanah Saham Nasional Bhd (ASNB) 

Ia adalah aplikasi pelaburan yang bagus untuk pemula kerana anda boleh mula melabur serendah 5 sen!

Sebenarnya, ini adalah cara kreatif untuk menjimatkan wang.

           Download Aplikasi Raiz Di Sini


Cara memperolehi ganjaran:   

­čĺ░Berbelanja seperti biasa sambil melabur wang baki 

Sebaik sahaja anda memasang aplikasi Raiz, setiap kali anda membeli-belah, Raiz akan membundarkan wang baki anda kepada ringgit terdekat dan melaburkan wang baki tersebut di dalam dana unit amanah yang diuruskan Amanah Saham Nasional Bhd (ASNB). 

Contohnya jika anda membeli kopi dengan harga RM9.80 menggunakan kad debit Maybank, Raiz akan membundarkan pembayaran kepada RM10.00 dan RM0.20 akan dimasukkan secara automatik untuk pelaburan di Raiz.

SIkit-sikit lama lama jadi bukit bukan?

Saya suka idea ini kerana tanpa kita sedari, Raiz telah membantu menyimpan wang untuk anda.

Dapatkan bonus RM5 anda dengan Raiz di sini. 

 

­čĺ░Rujuk rakan anda

Jika anda telah memperoleh manfaat dan hasil dari pelaburan dengan Raiz, jangan lupa ajak rakan-rakan dan family. Raiz memberi anda ganjaran tunai RM5 bagi setiap rakan-rakan yang anda rujuk ke Raiz.

 

        4. BULLMART

Bullmart ialah platform perkongsian perdagangan sosial yang menawarkan faedah bersama dan platform milik semua orang.

 


        Cara anda memperolehi ganjaran:

        ­čĺ░Berbelanja seperti biasa sambil mendapat ganjaran tunai 

Download aplikasi Bullmart dan berbelanja pelbagai produk keperluan seharian anda seperti biasa. Anda akan menerima ganjaran tunai dari setiap perbelanjaan yang akan di masukkan di dalam akaun Bullmart anda.

Anda boleh melihat setiap amaun ganjaran pada setiap produk yang terdapat di dalam aplikasi Bullmart. Jadi, anda boleh memilih produk mengikut amaun ganjaran yang anda akan terima. 

Ganjaran tunai ini boleh dikeluarkan terus ke akaun bank anda dengan jumlah minimum sebanyak RM20.

          Download Bullmart Sekarang!


­čĺ░Menjadi agen affiliate secara automatik

Selepas berdaftar dengan Bullmart, anda automatik menjadi agen affiliate Bullmart, di mana anda boleh kongsikan produk kepada rakan, family atau pelanggan. Apabila mereka berbelanja melalui link produk yang anda share, automatik anda akan menerima komisen dari Bullmart. 

­čĺ░Rujuk rakan anda

Jika anda telah memperoleh manfaat dan ganjaran dari Bullmart, jangan berhenti di situ. Ini kerana, Bullmart menyediakan platform menjana pendapatan yang unik. Apabila anda mengajak rakan berdaftar dengan Bullmart, anda akan menerima beberapa % komisen bagi setiap pembelian rakan-rakan di bawah anda.

          Download Bullmart Sekarang!


Pelbagai tawaran untuk menjana duit secara online disediakan oleh pelbagai syarikat. Anda hanya perlu tahu cara dan mengambil peluang untuk bekerja secara online sama ada sepenuh masa atau separuh masa. 
No comments:

Post a Comment