Showing posts with label Murah. Show all posts
Showing posts with label Murah. Show all posts

SET TANJAK, SAMPIN DAN BENGKUNG MURAH



Kini anda boleh membeli atau menempah set tanjak, sampin dan bengkung mengikut tema warna anda.. harga sangat menarik..

DAPATKAN SET BUSANA PENGANTIN MURAH DISINI!!!

Contoh tanjak yg dijual. Anda boleh request warna kerana terdapat banyak pilihan warna..sila pm/text untuk order 01115708711. Harga RM95.00 PERCUMA PENGHANTARAN.

Saya juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan "urgent". Juga mengalu-alukan mana-mana sekolah, universiti, kumpulan2 persatuan atau mana2 individu yang perlukan tanjak..Jangan malu-malu.. whatsapp/telegram for fast respond 01115708711






sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh contact sy k.. 01115708711/haslinaveil@gmail.com




1 set busana pengantin dan veil murah untuk dijual




Salam...

Di sini, sy ingin me 'letgo' Busana pengantin berwarna champagne + light brown berserta veil dan man coat kepada sesiapa yg berminat terutama buat bakal pengantin yg sukakan kelainan warna dan trend busana baru.

Harga sgt berbaloi.. harga sebenar untuk wedding dress rm1300, veil rm180 dan man coat rm400. Total rm1880.

Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

Dapatkan harga jauh lebih murah dr sy.. hanya rm1000 untuk 1 set busana pengantin nie.. harga berbaloi2 kerana jika anda menyewa busana pengantin, harga pun da cecah rm1300-rm1500, dan ada yg mencecah rm2000 terutama baju yg baru. Jika anda seorang pengusaha butik andaman/bridal, anda sgt2 dialu alukan.






Berminat??? Pm/text ai ok :). Bg yg nk tempah n customise wedding dress, veil atau man coat, juga boleh cntact sy. 

01115708711/haslinaveil@gmail.com
Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

VEIL MURAH TETAPI CANTIK


Salam you all.. 

Keadaan di sekitar opis : Hujan yang super lebat ~ 

Terpanggil nak meng'komen' sedikit pasal price VEIL Nikah. Veil sangat penting untuk menambah seri dan keanggunan pengantin. Agak-agak susah tak nak dapat veil yang murah dan cantik? mesti lah susah kan.. kalau nak cantik, mesti harga pun mahal kan.

Harga mahal takpe, asal berkualiti kan.. macam tu la perempuan bila memilih sesuatu.. kadang-kadang tak kisah mahal ke tak.. kalau bayar mahal, tapi tak berkualiti, baik lah beli je kat pasar malam.. ye tak.. hihi.. tapi kalau boleh dapat price murah, tapi kualiti tip top.. wah itu sudah rezki namanya..

dapatkan set veil dan busana pengantin di sini


simple and nice
hot and spicy
so.. ai rasa viel nikah nie yang paling penting adalah kualiti.. sedap je bila pakai dan terletak.. dan sesuai dan betul-betul menaikkan seri pengantin kita..=). Melalui pemerhatian ai, harga veil (veil sahaja tidak termasuk inner tau) nie ade yang RM80 dan ade yang mencecah RM200, yang nie tak termasuk lah untuk budjet yang lagik besar tau.. nie untuk budjet rendah, separa rendah, sederhana dan separa sederhana (agak-agak nak ke paras budjet tinggi).

Kenapa price untuk veil nie berbeza-beza ek?Nape takde badan nak standardise kan harga nie (ceh..mcm barangan terkawal plak..huhu). Ai mean, kenapa harga nie tak sama kan..

Macam nie pun boleh. tapi ikut lah kesesuaian ye =)
Jadi  kat entry kali nie ai nak explain la sebab utamanya adalah  material kain yang digunakan.. pearl dan beads.. kain lace.. dan jugak kadar upah semasa tukang jahit (termasuk la brape kali jarum menusuk jari2..hehe) tersebut.

Jadi, kalau you all nak veil yang murah, you all boleh pm ai tau.. boleh yamcha dulu.. hee 

* murah dengan kualiti tip top tau =). 

-sekian-