Showing posts with label wedding dress. Show all posts
Showing posts with label wedding dress. Show all posts

SET DRESS DAN VEIL UNTUK TUNANG, NIKAH, SANDING, RAYA

.
.
Hai sis...

Tengah cari dress untuk tunang? nikah dan sanding? atau untuk raya ?
jom tengok koleksi dress yang sangat cantik untuk digayakan untuk majlis anda!
.
Sis tau tak? lebih jimat tau beli dress yang dah siap berbanding buat sendiri. Kos material chiffon with lining pun dah over RM100++ kan, belum lagi dengan lace dan beads. Kalau kain ade siap beads memang mahal gila, boleh over budget.
.
Dress ni di datangkan dengan pelbagai size dari S, M, L, XL, XXL. Hah..sis boleh lah pilih ikut size ye.. Kain chiffon ceruty tau, chiffon ni jenis soft dan flowly, berat dan tak panas.
.
Jom tengok koleksi mana yang sis berkenan ye. Boleh terus whatsapp saya ye. Harga? RM250/set
murah sgt dah ni tau..=)
.
Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410


Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Salem/Peach)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Tosca/Turqoise)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Maroon)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410


Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Baby Tosca/Mintgreen)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410




Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Mocha)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Baby Pink)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410


Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Red)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dark Purple)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dusty Pink)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Tosca/Turqoise)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Royal Blue)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Tosca/Turqoise)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Yellow)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dressdan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dusty Pink)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Royal Blue)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Yellow)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Halilah Drss dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Peach)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dusty Peach)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410
.

Ada yang berkenan?jom whatsapp terus ye 0143403410/01115708711
terima kasih =)

1 set busana pengantin dan veil murah untuk dijual




Salam...

Di sini, sy ingin me 'letgo' Busana pengantin berwarna champagne + light brown berserta veil dan man coat kepada sesiapa yg berminat terutama buat bakal pengantin yg sukakan kelainan warna dan trend busana baru.

Harga sgt berbaloi.. harga sebenar untuk wedding dress rm1300, veil rm180 dan man coat rm400. Total rm1880.

Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

Dapatkan harga jauh lebih murah dr sy.. hanya rm1000 untuk 1 set busana pengantin nie.. harga berbaloi2 kerana jika anda menyewa busana pengantin, harga pun da cecah rm1300-rm1500, dan ada yg mencecah rm2000 terutama baju yg baru. Jika anda seorang pengusaha butik andaman/bridal, anda sgt2 dialu alukan.






Berminat??? Pm/text ai ok :). Bg yg nk tempah n customise wedding dress, veil atau man coat, juga boleh cntact sy. 

01115708711/haslinaveil@gmail.com
Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!